Periodista i comunicadora audiovisual

Judit Aranda Moreno

Ha treballat com a periodista freelance audiovisual des de 2013. Vinculada al tercer sector com a col·laboradora de l’entitat SICOM (Solidaritat i Comunicació) des d’on ha desenvolupat diversos projectes de comunicació per a diferents entitats, treballant la sensibilització i el reconeixement de defensors i defensores de drets humans i la vinculació entre la cooperació i la comunicació amb perspectiva de gènere.

En aquest àmbit, també ha participat com a corealitzadora i productora al documental sobre l’acollida a Catalunya des de la perspectiva de vuit dones migrants, ‘La Meva Pell’.

En continu aprenentatge actualment cursa el Màster Globalització, Desenvolupament i Cooperació (2020-2021) de Món-3.

A més dels projectes de comunicació audiovisual, també ha donat classes d’audiovisual i de comunicació digital en escoles i diverses entitats.

Periodista i realitzador audiovisual

Carlos Collazos Rodríguez

Ha treballat com a redactor i càmera a diferents mitjans de comunicació estatals i internacionals. L’any 2006 va participar com a coodirector en el seu primer documental, ‘Don’t Forget’, centrat en les vides i reflexions de tres dones després de la guerra de Bòsnia.

Va treballar com a càmera per un documental sobre la descolonització d’un poble miner al Marroc (2008). Va coodirigir el documental ‘Vacaciones en Paz’ rodat als campaments de refugiats sahrauís i Barcelona (2009). Càmera per un documental rodat a Kafountine-Senegal (2010).

Amb l’entitat SICOM ha treballat en diferents projectes, com la sèrie documental ‘La salut, el negoci de la vida’ (2010-2016) centrat en temes com l’accés a la sanitat i els determinants de la salut.

En col·laboració amb les entitats CAPS i Entrepobles va realitzar el documental ‘Papil·loma: les dones hem de decidir’ (2016).

Ha realitzat el documental ‘La meva pell’ (2018) centrat en les històries vitals de 8 dones migrants i la seva acollida a Catalunya.

També ha format part de diferents projectes audiovisuals relacionats amb la cooperació al desenvolupament i els Drets Humans.