Com s’hauria de produir aliments a Catalunya. Amb Robert Savé i Eva Carreras a Emèrgencia Climàtica Ràdio 4 17/10/2020

 Arxivat a: Aigua, Aire, Aixopluc, Alimentació, Bloc, Coneixement, Cures, D'altres Mitjans, Dret a la movilitat, Drets Humans, Educació, Eines d'intercanvi, Emergència Climàtica / Vida Verda, Emergència Climàtica i Social, Energia, Entorn habitable, Equitat, Gènere, Habitatge, Hidratació, Migracions i Geopolítica, Nodrir, Ràdio, Respirar, Sanitat / Salut, SICOMNews, Sobirania alimentària, Sobirania energètica, Totes les publicacions, Treball

Cap a quin model d’agricultura i de producció d’aliments hem d’anar?

Aquesta és la qüestió que ha analitzat, aquest dissabte 17 d’octubre, el programa Emergència Climàtica, que dirigeix i presenta Josep Cabayol a Ràdio 4.

S’hi ha tractat de com afectarà la producció d’aliments l’augment de la temperatura, la reducció de les pluges, la pèrdua de qualitat del sòl i l’augment del nivell del mar, amb l’investigador de l’Institut de Recerca i Tecnologia Alimentàries (IRTA) i professor de la UAB, Robert Savé, i l’enginyera agrònoma Eva Carreras.

 

 

 

Share
Publicacions relacionades

Deixa un comentari


*

Us de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies. Si continues navegant estas donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la aceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies
Sicom